Een live tekenaar inhuren. Digitaal of op papier

Live getekend verslag van workshop, seminar, congres, brainstormsessie. Cartoon of tekening. Roughmen is een bekend agentschap voor de meest bijzondere live tekenaars. De kern van het onderwerp en gesprekken worden op een luchtige en geestige manier in beeld gebracht en worden daardoor beter onthouden. Humoristisch en treffend.  Live cartoons worden digitaal gemaakt maar ook wel op papier en vervolgens op een scherm geprojecteerd. Zijn er bewerkingen nodig? De volgende dag al staat een gepolijste versie op hoge resolutie klaar om met alle deelnemers gedeeld te worden. Roughmen vertegenwoordigt zeker 12 briljante live tekenaars voor de perfecte samenvatting of herinnering, ieder met zijn eigen talent, tekenstijl en persoonlijkheid. Allemaal gedreven met dezelfde passie om van elke opdracht, groot of klein, een succes te maken. Heb je haast? Morgen kan een ervaren live tekenaar al bij jou op locatie aan het werk zijn om de gesprekken en presentaties van jouw workshop ‘te vertalen’ naar een beeld. Roughmen matcht de juiste kandidaat-tekenaar en zorgt dat alles soepeltjes verloopt.

Boek hier de beste freelancer voor de job. De beste kandidaat. Ook bij spoedklussen.

Over Roughmen

Roughmen vertegenwoordigt meerdere soorten beeldmakers zoals visualisers, illustratoren, animatoren en grafisch ontwerpers. Gedreven creatieve ondernemers, van bewezen professionals tot aanstormend talent. Ieder met hun eigen, unieke stijl en persoonlijkheid. We zijn geen marktplaats of anoniem platform; je krijgt bij ons altijd persoonlijke aandacht en advies op maat. Of je op zoek bent naar een storyboard artist, een logo, verpakkingsontwerp, een plattegrond van een evenement, een animatie: wij zorgen voor de match met de juiste persoon. Inhoudelijk bemoeien we ons niet met de opdracht, wel laten we het geheel soepel verlopen van begin tot eind.

Als je tijd hebt, of inspiratie zoekt, blader dan eens door de portofolio’s. Of laat ons weten welke stijl je zoekt, dan weten wij wie je nodig hebt.

Voor een advies op maat, of de beschikbaarheid van een bepaalde live tekenaar, kun je ons altijd bellen op: 020-6714224.