Vind hier een storyboard artist voor een krachtige visuele communicatie

Bij het plannen van een video-opname is de eerste stap in het proces, het maken van een storyboard om het script tot leven te brengen. Met een storyboard krijgen de acteurs en de crew een beeld van hoe de scène eruit moet komen te zien. Een storyboard artist schetst van te voren een verzameling uitgetekende shots van scènes uit een commercial- of filmscript. Met dit storyboard krijg je alvast een indruk van de film of video die gemaakt gaat worden.

Over Roughmen

Roughmen is een bekend agentschap voor creatief talent. Je vindt hier de allerbeste animatoren, visualisers, illustratoren, DTP’ers, designers, art directors, copywriters, traffic- of projectmanagers. Roughmen vertegenwoordigt meer dan 60 creatieve professionals die in opdracht met hoofd en hart werken aan reclame- en marketingvraagstukken. Onze kracht ligt in het perfect invullen van freelance opdrachten voor het bedrijfsleven, overheden en non-profitorganisaties. Roughmen matcht de juiste kandidaat aan het project. Hoe we dat doen is de basis van onze positie in de markt. Onze standaard ligt hoog met veel nationale en internationale opdrachtgevers. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit van schets tot uitleganimatie. Daarbij onderhouden intensief contact met de freelancer en opdrachtgever en werken we volledig transparant. Dat doen we al zo’n 20 jaar.

Als je tijd hebt, of inspiratie zoekt, blader dan eens door de portofolio’s. Of laat ons weten welke stijl je zoekt, dan geven we je vrijblijvend advies op maat. Voor een advies op maat, of de beschikbaarheid van een bepaalde visualiser, kun je ons altijd bellen op: 020-6714224.

Als je tijd hebt, of inspiratie zoekt, blader dan eens door de portofolio’s. Of laat ons weten welke stijl je zoekt, dan geven we je vrijblijvend advies op maat.

Voor een advies op maat, of de beschikbaarheid van een bepaalde visualiser, kun je ons altijd bellen op: 020-6714224.

Henk van der Post (Art director Elsevier)