Graphic recording

Graphic recorder, letterlijk grafische opname is de vertaling van gesprekken naar afbeeldingen en tekst op grote vellen papier tijdens vergaderingen en evenementen. Een goede graphic recorder laat de kern zien. Zo krijg je "the bigger picture van datgene wat gezegd wordt. Graphic recording kan ook  perfect als samenvatting dienen na het event. Grote kans dat er over nagepraat wordt als de tekening ergens hangt waar werknemers langskomen (gang, kantine, vergaderruimte).

Roughmen vertegenwoordigt zeker 12 briljante live-tekenaars voor de perfecte samenvatting of herinnering, ieder met zijn eigen talent, tekenstijl en persoonlijkheid. Allemaal gedreven met dezelfde passie om van elke opdracht, groot of klein, een succes te maken.

Graphic recorder  nodig
Last-minute iemand nodig die tekent en schrijft dat wat hij hoort op een groot wit vel papier? Deze week kan een graphic recorder al aan het werk zijn om de gesprekken en presentaties van jouw evenement ‘te vertalen’ naar een beeld. Roughmen matcht de juiste kandidaat-graphic recording artist en zorgt dat alles soepeltjes verloopt.

Over Roughmen
Roughmen is een bekend agentschap voor creatief talent. Je vindt hier de allerbeste animatoren, visualisers, illustratoren, DTP’ers, designers, art directors, copywriters, traffic- of projectmanagers. Roughmen vertegenwoordigt meer dan 60 creatieve professionals die in opdracht met hoofd en hart werken aan reclame- en marketingvraagstukken. Onze kracht ligt in het perfect invullen van freelance opdrachten voor het bedrijfsleven, overheden en non-profitorganisaties. Roughmen matcht de juiste kandidaat aan het project. Hoe we dat doen is de basis van onze positie in de markt. Onze standaard ligt hoog met veel nationale en internationale opdrachtgevers. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit van schets tot eindproduct. Daarbij onderhouden we intensief contact met de freelancer en opdrachtgever en werken we volledig transparant. Dat doen we al zo'n 20 jaar.

Als je tijd hebt, of inspiratie zoekt, blader dan eens door de portfolio's. Of laat ons weten welke stijl je zoekt.

Voor advies of de beschikbaarheid van een bepaalde live tekenaar, kun je ons altijd bellen op: 020-6714224.

Over Roughmen

Roughmen is een bekend agentschap voor creatief talent. Je vindt hier de allerbeste animatoren, visualisers, illustratoren, DTP’ers, designers, art directors, copywriters, traffic- of projectmanagers. Roughmen vertegenwoordigt meer dan 60 creatieve professionals die in opdracht met hoofd en hart werken aan reclame- en marketingvraagstukken. Onze kracht ligt in het perfect invullen van freelance opdrachten voor het bedrijfsleven, overheden en non-profitorganisaties. Roughmen matcht de juiste kandidaat aan het project. Hoe we dat doen is de basis van onze positie in de markt. Onze standaard ligt hoog met veel nationale en internationale opdrachtgevers. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit van schets tot uitleganimatie. Daarbij onderhouden intensief contact met de freelancer en opdrachtgever en werken we volledig transparant. Dat doen we al zo’n 20 jaar.

Als je tijd hebt, of inspiratie zoekt, blader dan eens door de portofolio’s. Of laat ons weten welke stijl je zoekt, dan geven we je vrijblijvend advies op maat. Voor een advies op maat, of de beschikbaarheid van een bepaalde visualiser, kun je ons altijd bellen op: 020-6714224.

Als je tijd hebt, of inspiratie zoekt, blader dan eens door de portofolio’s. Of laat ons weten welke stijl je zoekt, dan geven we je vrijblijvend advies op maat.

Voor een advies op maat, of de beschikbaarheid van een bepaalde visualiser, kun je ons altijd bellen op: 020-6714224.

Henk van der Post (Art director Elsevier)