Zoek je een echt goede freelance grafisch vormgever? Roughmen is een bekend agentschap voor de meest bijzondere grafische vormgevers.  Creativiteit is in onze ogen de motor voor succesvolle marketing. Roughmen vertegenwoordigt meer dan 20 professionele grafische vormgevers die in opdracht voor reclame- en ontwerpbureaus of uitgeverijen met hoofd en hart werken aan reclame- en marketingvraagstukken. Onze standaard ligt hoog en de ervaring is rijk met veel nationale en internationale opdrachtgevers. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit van schets tot ontwerp.
Een freelance grafisch vormgever boek je bij Roughmen voor :
  • Print media; brochures, flyers, folders etc
  • POS-displays (point of sale)
  • Verpakkingen
  • Stijlvolle presentaties
  • Online advertenties, banners, etc.
  • Websites
Morgen kan een grafisch vormgever al bij jou op locatie aan het werk zijn om het idee ‘te vertalen’ naar een beeld. Roughmen matcht de juiste kandidaat-vormgever en zorgt dat alles soepeltjes verloopt. Over Roughmen Roughmen is een bekend agentschap voor creatief talent. Grafisch ontwerpers, illustratoren, digital designers,  visualisers, DTP'ers, copywriters, traffic- of projectmanagers? Roughmen vertegenwoordigt meer dan 60 creatieve professionals. Ons specialisme is het perfect invullen van freelance opdrachten voor bedrijven, overheden, non-profitorganisaties en reclamebureaus. Hoe we dat doen is de fundering van onze positie in de markt: we zijn zeer selectief in wie we vertegenwoordigen, daarbij onderhouden we intensief contact met de freelancer en de opdrachtgever en werken we volledig transparant. Dat doen we al zo'n 20 jaar. Als je tijd hebt, of inspiratie zoekt, blader dan eens door de portofolio's. Of laat ons weten welke stijl je zoekt, dan geven we je vrijblijvend advies op maat. Ben je zelf een briljant grafisch vormgever (freelance)? Lees dan eerst even de pagina "aanmelden"

Over Roughmen

Roughmen is een bekend agentschap voor creatief talent. Je vindt hier de allerbeste animatoren, visualisers, illustratoren, DTP’ers, designers, art directors, copywriters, traffic- of projectmanagers. Roughmen vertegenwoordigt meer dan 60 creatieve professionals die in opdracht met hoofd en hart werken aan reclame- en marketingvraagstukken. Onze kracht ligt in het perfect invullen van freelance opdrachten voor het bedrijfsleven, overheden en non-profitorganisaties. Roughmen matcht de juiste kandidaat aan het project. Hoe we dat doen is de basis van onze positie in de markt. Onze standaard ligt hoog met veel nationale en internationale opdrachtgevers. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit van schets tot uitleganimatie. Daarbij onderhouden intensief contact met de freelancer en opdrachtgever en werken we volledig transparant. Dat doen we al zo’n 20 jaar.

Als je tijd hebt, of inspiratie zoekt, blader dan eens door de portofolio’s. Of laat ons weten welke stijl je zoekt, dan geven we je vrijblijvend advies op maat. Voor een advies op maat, of de beschikbaarheid van een bepaalde visualiser, kun je ons altijd bellen op: 020-6714224.