Een explanimation laten maken om een ingewikkeld proces of verhaal simpel uit te leggen in een korte video. Geen lange teksten maar een korte animatie; helder, simpel en effectief. Afhankelijk van de hoeveelheid uitleg worden karakters en achtergronden en de duur van de video uitgebreider. Een snufje humor, vette illustraties en een awesome voice-over. Dan ben je aardig goed op weg. Roughmen vertegenwoordigt zeker 9 briljante animatoren voor de perfecte explanimation, ieder met zijn eigen talent, tekenstijl en persoonlijkheid. Allemaal gedreven met dezelfde passie om van elke opdracht, groot of klein, een succes te maken. Roughmen koppelt de juist animator aan jouw project. Een animator voor een explanimation boek je bij Roughmen voor :
  • Motiongraphics
  • Whiteboard
  • Cartoon
  • Moving storyboard
  • 2- en 3D animaties
Heb je haast, moet de explanimation snel ontwikkeld worden? Morgen kan een animator al bij jou op locatie aan het werk zijn om het idee ‘te vertalen’ naar een beeld. Roughmen matcht de juiste kandidaat-animator en zorgt dat alles soepeltjes verloopt. Over Roughmen Roughmen is een bekend agentschap voor creatief talent. Je vindt hier de allerbeste animatoren, visualisers, illustratoren, DTP’ers, designers, art directors, copywriters, traffic- of projectmanagers. Roughmen vertegenwoordigt meer dan 60 creatieve professionals die in opdracht met hoofd en hart werken aan reclame- en marketingvraagstukken. Onze kracht ligt in het perfect invullen van freelance opdrachten voor het bedrijfsleven, overheden en non-profitorganisaties. Roughmen matcht de juiste kandidaat aan het project. Hoe we dat doen is de basis van onze positie in de markt. Onze standaard ligt hoog met veel nationale en internationale opdrachtgevers. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit van schets tot uitleganimatie. Daarbij onderhouden intensief contact met de freelancer en opdrachtgever en werken we volledig transparant. Dat doen we al zo’n 20 jaar. Als je tijd hebt, of inspiratie zoekt, blader dan eens door de portofolio’s. Of laat ons weten welke stijl je zoekt, dan geven we je vrijblijvend advies op maat. Ben je zelf een briljant animator (freelance)? Lees dan eerst even de pagina “aanmelden”

Over Roughmen

Roughmen is een bekend agentschap voor creatief talent. Je vindt hier de allerbeste animatoren, visualisers, illustratoren, DTP’ers, designers, art directors, copywriters, traffic- of projectmanagers. Roughmen vertegenwoordigt meer dan 60 creatieve professionals die in opdracht met hoofd en hart werken aan reclame- en marketingvraagstukken. Onze kracht ligt in het perfect invullen van freelance opdrachten voor het bedrijfsleven, overheden en non-profitorganisaties. Roughmen matcht de juiste kandidaat aan het project. Hoe we dat doen is de basis van onze positie in de markt. Onze standaard ligt hoog met veel nationale en internationale opdrachtgevers. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit van schets tot uitleganimatie. Daarbij onderhouden intensief contact met de freelancer en opdrachtgever en werken we volledig transparant. Dat doen we al zo’n 20 jaar.

Als je tijd hebt, of inspiratie zoekt, blader dan eens door de portofolio’s. Of laat ons weten welke stijl je zoekt, dan geven we je vrijblijvend advies op maat. Voor een advies op maat, of de beschikbaarheid van een bepaalde visualiser, kun je ons altijd bellen op: 020-6714224.