In toenemende mate beseffen bedrijven dat het structureel werken aan klantbeleving een strategisch voordeel oplevert. Het schematisch weergeven van de stappen (in een tijdlijn) die een klant zet in het koopproces is de customer journey. Iedere serieuze webwinkel is druk bezig om deze in kaart te brengen en te optimaliseren. Een visualiser van Roughmen maakt de stappen in een customer journey toegankelijk met beeld. Je verhaal wordt zichtbaar. Deze kunnen worden verwerkt  in media zoals striptekeningen, animaties, Prezi- / Powerpoint- / posterpresentaties, visuele werkvormen, templates, plan boards etc. zodat iedereen ze begrijpt De belangrijkste fases om visueel uit te werken zijn:
  • Awareness /bewustwording
  • Consideration/overweging
  • Purchase/aankoop
  • Delivery/levering
  • Loyalty/loyaliteit
Roughmen vertegenwoordigt meer dan 60 creatieve freelance professionals. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij precies welke freelancer past bij een specifiek project. Roughmen zorgt voor de perfecte match, beheert de  agenda, plant overleg, schat het aantal te werken uren in etc. Kortom wij regelen alles om het creatieve proces heen Onze freelancers werken thuis maar meestal op locatie aan de opdracht. Uiteraard met eigen tekentablet en equipment. Het tekenwerk van de klus laten we graag over aan onze freelancers. Zij vertalen de ideeën van concept naar design met oog voor detail staat elke pixel precies zoals die moet staan, is elke animatie gelikt en elke boodschap treffend. Neem contact op met reclame agentschap Roughmen voor een vrijblijvend advies. In overleg is er veel mogelijk. Ook als er maar weinig tijd is. Wij kunnen snel schakelen. Kijk eens in de portfolio's van onze freelancers om te kijken welke stijl je aanspreekt.  Of bel Telnr 020-6714224 Een goed voorbeeld is het customer jo

Over Roughmen

Roughmen is een bekend agentschap voor creatief talent. Je vindt hier de allerbeste animatoren, visualisers, illustratoren, DTP’ers, designers, art directors, copywriters, traffic- of projectmanagers. Roughmen vertegenwoordigt meer dan 60 creatieve professionals die in opdracht met hoofd en hart werken aan reclame- en marketingvraagstukken. Onze kracht ligt in het perfect invullen van freelance opdrachten voor het bedrijfsleven, overheden en non-profitorganisaties. Roughmen matcht de juiste kandidaat aan het project. Hoe we dat doen is de basis van onze positie in de markt. Onze standaard ligt hoog met veel nationale en internationale opdrachtgevers. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit van schets tot uitleganimatie. Daarbij onderhouden intensief contact met de freelancer en opdrachtgever en werken we volledig transparant. Dat doen we al zo’n 20 jaar.

Als je tijd hebt, of inspiratie zoekt, blader dan eens door de portofolio’s. Of laat ons weten welke stijl je zoekt, dan geven we je vrijblijvend advies op maat. Voor een advies op maat, of de beschikbaarheid van een bepaalde visualiser, kun je ons altijd bellen op: 020-6714224.