Concept artists werken vaak in de game-industrie en zijn verantwoordelijk voor het maken van werelden. De taken van een concept artist variëren van onderzoek en verkenning naar de visuele taal van die specifieke wereld tot aan de ontwikkeling. In het algemeen zijn dat zaken als omgevingen, voertuigen, personages, monsters, gebouwen en uitrustingen maar ook dingen zoals afbeeldingen van de horizon in het spel. Roughmen vertegenwoordigt zeker 9 briljante concept artists , ieder met zijn eigen talent, tekenstijl en persoonlijkheid. Allemaal gedreven met dezelfde passie om van elke opdracht, groot of klein, een succes te maken. Roughmen koppelt de juiste freelance concept artist aan jouw project. Heb je haast, moet "de wereld"  snel ontwikkeld worden? Morgen kan een concept artist al bij jou op locatie aan het werk zijn om het idee ‘te vertalen’ naar een beeld. Roughmen matcht de juiste kandidaat en zorgt dat alles soepeltjes verloopt. Over Roughmen Roughmen is een bekend agentschap voor creatief talent. Je vindt hier de allerbeste animatoren, visualisers, illustratoren, DTP’ers, designers, art directors, copywriters, traffic- of projectmanagers. Roughmen vertegenwoordigt meer dan 60 creatieve professionals die in opdracht met hoofd en hart werken aan reclame- en marketingvraagstukken. Onze kracht ligt in het perfect invullen van freelance opdrachten voor het bedrijfsleven, overheden en non-profitorganisaties. Roughmen matcht de juiste kandidaat aan het project. Hoe we dat doen is de basis van onze positie in de markt. Onze standaard ligt hoog met veel nationale en internationale opdrachtgevers. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit van schets tot eindproduct. Daarbij onderhouden intensief contact met de freelancer en opdrachtgever en werken we volledig transparant. Dat doen we al zo’n 20 jaar. Als je tijd hebt, of inspiratie zoekt, blader dan eens door de portfolio’s. Of laat ons weten welke stijl je zoekt, dan geven we je vrijblijvend advies. Ben je zelf een briljant concept artist (freelance)? Lees dan eerst even de pagina “aanmelden”

Over Roughmen

Roughmen is een bekend agentschap voor creatief talent. Je vindt hier de allerbeste animatoren, visualisers, illustratoren, DTP’ers, designers, art directors, copywriters, traffic- of projectmanagers. Roughmen vertegenwoordigt meer dan 60 creatieve professionals die in opdracht met hoofd en hart werken aan reclame- en marketingvraagstukken. Onze kracht ligt in het perfect invullen van freelance opdrachten voor het bedrijfsleven, overheden en non-profitorganisaties. Roughmen matcht de juiste kandidaat aan het project. Hoe we dat doen is de basis van onze positie in de markt. Onze standaard ligt hoog met veel nationale en internationale opdrachtgevers. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit van schets tot uitleganimatie. Daarbij onderhouden intensief contact met de freelancer en opdrachtgever en werken we volledig transparant. Dat doen we al zo’n 20 jaar.

Als je tijd hebt, of inspiratie zoekt, blader dan eens door de portofolio’s. Of laat ons weten welke stijl je zoekt, dan geven we je vrijblijvend advies op maat. Voor een advies op maat, of de beschikbaarheid van een bepaalde visualiser, kun je ons altijd bellen op: 020-6714224.