Zoek je een echt goede live-cartoonist voor een workshop? Roughmen is een bekend agentschap voor de beste live-cartoonisten. Een cartoonist schuift aan bij jouw workshop, seminar of bijv een brainstormsessie en maakt met cartoons een samenvatting. De kern van het onderwerp en de gesprekken worden hierbij op een luchtige en geestige manier in beeld gebracht en worden daardoor beter onthouden. Humoristisch en treffend.

Live cartoons worden digitaal gemaakt maar ook wel op papier en vervolgens op een scherm geprojecteerd. Zijn er bewerkingen nodig? De volgende dag staat een gepolijste versie op hoge resolutie klaar om met alle deelnemers gedeeld te worden.

Roughmen vertegenwoordigt zeker 12 briljante live-cartoonisten voor de perfecte samenvatting of herinnering, ieder met zijn eigen talent, tekenstijl en persoonlijkheid. Allemaal gedreven met dezelfde passie om van elke opdracht, groot of klein, een succes te maken.

 

Over Roughmen

Roughmen vertegenwoordigt meerdere soorten beeldmakers zoals visualisers, illustratoren, animatoren en grafisch ontwerpers. Gedreven creatieve ondernemers, van bewezen professionals tot aanstormend talent. Ieder met hun eigen, unieke stijl en persoonlijkheid. We zijn geen marktplaats of anoniem platform; je krijgt bij ons altijd persoonlijke aandacht en advies op maat. Of je op zoek bent naar een storyboard artist, een logo, verpakkingsontwerp, een plattegrond van een evenement, een animatie: wij zorgen voor de match met de juiste persoon. Inhoudelijk bemoeien we ons niet met de opdracht, wel laten we het geheel soepel verlopen van begin tot eind.

Als je tijd hebt, of inspiratie zoekt, blader dan eens door de portofolio’s. Of laat ons weten welke stijl je zoekt, dan weten wij wie je nodig hebt.

Voor een advies op maat, of de beschikbaarheid van een bepaalde live cartoonist, kun je ons altijd bellen op: 020-6714224.